
“Gå til kultur” i Rådhuset
Rådhusets smukke rum kommer til at summe af krea-workshops, leg og aktiviteter, der giver dig en smagsprøve på noget af den kunst og kultur du kan gå til i Odense.
Du kan prøve kræfter med alle genrer lige fra teater, dans, kunsthåndværk, musik, sang, cirkus, billedkunst og film.
Der er workshops og aktiviteter med:
UngOdense – Workshops med ansigtsmaling, tryk og lydstudie.
Filmværksted Odense – Afprøv alt i et filmset.
Brandts Billedskole – male og tegne workshops inspireret af Rådhusets kunst
Det Kongelige Teater Balletskolen Odense – Oplev smukke originale kostumer og prøv selv balletudstyr.
Teaterskolen Toppen – Fællessang og kostumer
Odense Dramaskole – Gennemgå en forvandling i ”Karaktergeneratoren”
AOF – Upcycling workshop med syning og strik.
Fyns Grafiske Værksted – Workshop med grafik og farver
Visuel Kultur, Hørvævsmuseet – prøv kræfter med vævekunsten
Carl Nielsen Koret - fællessang
Isla Collective – Skyggeteaterforestilling Camping I Byens
Flow – Silent Disco koncert
Odeons Rytmiske Fælleskor – Fællessang i Rådhushallen
Syddansk Musikkonservatorium – koncerter i Byrådssalen
Cirkus Flik Flak – Prøv cirkusredskaber (udendørs på Flakhaven)
Byens Kunstværk - Sæt din ’streg’ på et kæmpe kunstværk med tegnekunstner Kasper Købke
Arrangør: Kulturens Døgn, Kulturmaskinen, Kultursekretariatet og Odenses kulturskoler
Pris: Gratis

Hyldesthækken, en interaktiv lys- og lydinstallation
Vi lever i en tid med stigende utryghed, krig, uretfærdighed, ensomhed, klimaforandringer, psykisk sårbarhed og onde tunger på de sociale medier, og det vil vi gerne give et modspil til.
I passagen mellem Nørregade 39-41 og Civicas parkeringsplads er der 4 metalkasser, som er beplantede. Det giver følelsen af en hæk. Den varierer i sit udtryk. Nogle steder er den grøn, andre steder tør, nogle steder vissen, og så er der steder, hvor andre planter er vokset frem. Denne variation gør den perfekt som Hyldesthæk, for så kan den afspejle menneskers forskellighed.
Når du går forbi denne hæk, så vækker du den til live med lys og rosende ord. Den er ikke længere bare en hæk, men en interaktiv hyldest til dig. Den hylder dig for at gå nye veje i byen, fordi du ikke skal være utryg eller føle dig ensom, og bare fordi du er dig. Så kig op, kig rundt og nyd arkitekturen, mens positive ord og glade lys belønner dig.
De rosende ord kommer fra forskellige fynboere, og forhåbentligt kan det give dig smil på læben og et boost til selvtilliden og selvværdet.
Hyldesthækken er et installationsværk skabt af Grafik Juice med hjælp fra Guldastronaut og Lys-mageriet.
Hyldesthækken er støttet af Odense Kommunes kulturpulje.
Installationen er tændt fra 25. april kl. 16 – 23.30 og d. 26. april kl. 9-12.
Kig forbi og lad dig hylde.
Arrangør: Grafik Juice
Pris: GRATIS

Byens Kunstværk kalder: vær med til at tegne vores fælles historie
Et værk på vandring gennem byen - skabt af dig.
Du - ja, netop DU der læser dette - kan være med til at skabe et helt unikt kunstværk for vores by. Et op til 9 meter langt værk, der bliver til lige midt i Rådhushallen, fyldt med netop dine streger og din personlige fortælling om Odense.
Du kommer til at tegne sammen med den prisbelønnede billedkunstner Kasper Købke, der vil facilitere hele processen. Han har gennem 17 år specialiseret sig i at forvandle historier til hyperdetaljerede blyantsværker og har faciliteret kreative processer med mere end 10.000 børn og voksne landet over. Som odenseaner glæder han sig til at være en del af Kulturens Døgn d. 25.-26. april 2025, hvor vi sammen skal skabe noget helt unikt.
I Rådhushallen forvandles rummet til byens største kreative værksted, hvor et op til 9 meter langt kunstværk skal fyldes med alt det, der gør Odense til netop vores by: Hverdagens små øjeblikke, byens vartegn, din yndlingsplet i parken, fremtidens drømme og fortidens minder.
Som kunstnerisk facilitator vil Kasper være til stede gennem hele processen, hvor han både tegner med på værket og deler ud af tips og teknikker. Uanset om du er en garvet tegner eller bare har lyst til at være med, er der plads til dit bidrag. Ved tegnebordene kan du skitse og forberede præcis det, du vil tilføje til vores fælles værk - eller du må selvfølgelig også gerne have forberedt dine streger og idéer hjemmefra. Det vigtigste er, at dit bidrag bliver en del af den fælles fortælling.
Dette bliver ikke bare endnu et kunstværk - det bliver VORES kunstværk. Efter Kulturens Døgn starter værket sin rejse rundt i byen, hvor det vil blive udstillet på forskellige lokationer. Første stop bliver Filosoffen, hvor hele værket samles - med netop dine streger som en del af fortællingen.
Tag familie, venner og alle dem du kender med - jo flere vi er, jo større og mere imponerende bliver vores fælles værk. Dette er din chance for at sætte et varigt aftryk på byens kunst og historie.
Byens Kunstværk - skabt AF borgerne, TIL borgerne.
Arrangør: Kasper Købke – Drawings by Købke
Pris: Gratis

Bal-Letbanen
I Kulturens Døgn skal dansen ud i hele Odense by.
Der bydes på en kunstnerisk oplevelse, når der opføres ballet i letbanevognene.
Vi sender KOMA ballet ud på skinnerne - og så har byen sin helt egen Bal-Letbane.
Dato og tid: 26. april 2025 kl. 10.03 - 13.01 Bal-Letbanen kører:
Første tur Afgang kl. 10.03 fra Parkering Odense Syd
Anden tur Afgang kl. 11.00 fra Tarup Center
Tredje tur Afgang kl. 12.23 fra Parkering Odense Syd
Arrangør: AMOK - Akademiet for Moderne dans Og Klassisk ballet
Pris: Alm. letbane takst.

Yoga og Ambiente Toner I Rådhushallen
Yoga og Ambiente Toner I Rådhushallen.
Forestil dig at blive guidet gennem en aktiv og nærværende hatha yoga time, mens blide ambiente toner rækker ud og omfavner dig og forstærker den indre oplevelse af at være til stede i egen krop.
I forbindelse med Kulturens Døgn inviteres du til 75 min. hatha yoga guidet af Sarah Gråskov fra Gråskov Yoga, mens dygtige lokale musiker Bach ved Hans Kristian Hannibal-Bach spiller rolig ambient musik.
Rådhushallen på Odense Rådhus danner ramme for dette event – der er både højt til loftet og plads til at udfolde sig.
Du kan forvente en klassisk hatha yoga time, hvor der vil være fokus på grounding, core øvelser, stående stillinger, balanceøvelser, siddende stillinger og afspænding. Bach spiller live musik til. Det vil være ganske rolige ambiente lydflader, som omfavner dig i harmonisk samspil med selve yogaen.
Alle kan deltage - ung som gammel, og erfaren som ny til yoga. Tilmelding skal ske via billetlinket.
Dette event er skabt af Gråskov Yoga & SoundScape Odense & Hans Kristian Hannibal-Bach i samarbejde med Kulturens Døgn.
Arrangør: Gråskov Yoga / Hans Kristian Hannibal-Bach / SoundScape Odense
Pris: Gratis med tilmelding

Nordisk Jazz
Kig forbi Klosterkirken og stem sindet til forår med nordisk jazz på morgenkvisten.
Medvirkende: Jens Bønnerup Trio - trompet, kontrabas og klaver.
Arrangør: Odense Domsogn
Pris: Gratis

Fordybelse, tro, håb og kærlighed
I Vor Frue Kirkes Latinskole kan du den 26. april mellem kl. 11—13 fordybe dig en stund.
Inspireret af Martin Lönneboes ”Kristuskransen”, laver vi en lille krans, du kan have i lommen eller på din finger. Kransen er baseret på Gudsperlen, stilhedsperlerne, bekymringsløshedsperlen og kærlighedsperlen. Du bliver guidet af Lone Askholm, der i mange år har arbejdet med Kristuskransen. Du kan gå hjem med din egen udformning af en lille krans.
Brug kransen som redskab i hverdagen til at finde ro, tro, håb og kærlighed.
Arrangør: Vor Frue Kirke
Pris: Gratis

Tegn en superhelt til Odense
Gotham har Batman, Metropolis har Superman og Wakanda har Black Panther. Odenses Kriminelle Underverden har indtil nu haft frit spil til at begå deres ugerninger og skabe utryghed i Odenses gader. Men ikke længere. Nu har du muligheden for at skabe Odenses kommende Superhelt (eller skurk) i tegne workshoppen “Tegn en superhelt til Odense”.
Vi er to animatorer der vil være behjælpelige med at guide og vejlede i processen. Vi vil også stille materialer til rådighed.
Workshoppen finder sted under kulturens døgn, d. 26 april fra kl. 11-16 på Faraos Cigarer. Der vil være rig mulighed for at finde inspiration til dit værk i Faraos cigares omgivelser.
Arrangør: Makondo Kollektivet
Pris: Gratis

Børnebiblo Bio
Kom og vær med, når vi skruer helt op for hyggen med Børnebiblo Bio for børn på ca. 2-6 år. Vi ruller det store lærred ned på 2. sal, triller de runde puder frem på gulvet og serverer sprøde popcorn til en hyggelig forestilling, som består af et udvalg af små film fra Filmstriben.
Obs: Popcorn er forbeholdt deltagende børn, og så længe lager haves. Visningerne kl. 11.00-11.30 og kl. 13.00-13.30 er ens med de samme seks små film, der i alt varer 30 min.
Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding for både børn og voksne.
Arrangør: Odense Hovedbibliotek
Pris: Gratis med tilmelding

Drivhuset – Live Photo #31
Udstilling og performance af den norske kunstner Crispin Gurholt
I Drivhuset inviteres publikum ind i Crispin Gurholts Live Photo-univers, der udforsker øjeblikkets sandhed og forholdet mellem fiktion og virkelighed gennem forskellige medier som performance, fotografi, video og maleri.
I sine Live Photos hvor kunstneren iscenesætter mennesker i virkelige omgivelser som i frosne tableauer, søger han at tematisere kompleksiteten i menneskelige relationer og hvordan kønsroller, klasseforskelle, sociale roller og magtrelationer uafbrudt er til stede i vores handlinger og vores relationer til andre mennesker.
I Drivhuset adresserer han specielt den øgende ensomhed mennesker oplever i et stadigt mere instrumentaliseret og digitaliseret samfund, hvor den dominerende skærmkultur med sine digitale platforme og sociale medier udvikler et misforhold mellem fiktive og virkelige relationer. Et misforhold, der skaber emotionel afstand til de fysiske og sociale rum, vi befinder os i, og hvor ensomhed ikke længere blot er en følelse, men snarere en robotiseret tilstand.
25. april kl. 18-20: Udstilling og performance
26. april kl. 11-15: Udstilling
Arrangør: Det Fynske Kunstakademi og Kunstrum Fyn
Pris: Gratis

Dans Interaktiv Udstilling
Mens du går gennem udstillingen, vil du blive guidet af dansere som værter, som vil dele de fascinerende historier bag hvert kostume. Fra Svanesøens delikate tutuer til specielle håndbroderede kostume fra det traditionelle La Bayadere. Hvert stykke afslører håndværket, historien og betydningen af ballettens mest ikoniske produktioner. Samtidig vil vi tilbyde en særlig afdeling, hvor børn kan prøve miniatureudgaver af balletkostumer, så de kan træde ind i dansens verden og opleve magien på egen hånd.
Kostumeudstillinger – En samling af autentiske balletkostumer.
Danser-guider – Vores præ-professionelle dansere vil være til stede for at forklare hver enkelt kostumes rolle i dens respektive ballet, og give indsigt i karakterfortolkning og bevægelse.
Interactive Children's Corner – Børn vil være i stand til at interagere og prøve forskellige kostumer
Arrangør: Det Kongelige Teater Balletskolen Odense
Pris: Gratis
Cirkusleg for hele familien
Så er der mulighed for selv at prøve kræfter med cirkuslivets magiske rekvisitter. Kom og leg med.
Cirkus Flik-Flak deltager på Kulturens Døgn. Her bliver der mulighed for selv at prøve de forskellige cirkusdiscipliner som jonglering, linedans, diabolo, hullahop, djævlestokke mv.
Vi glæder os til en hyggelig dag sammen med jer.
Arrangør: Cirkus Flik-Flak
Pris: Gratis

Klar til optagelse… ooog ACTION!
Er du nysgerrig på hvordan man laver film? Vi har lavet et film-setup på Rådhuset, så du kan se, prøve og hører mere om hvordan man laver film. Kom og prøv at filme med et kamera, hold en boomstang og få en snak med en filminstruktør, andre filmskabere om hvordan man laver film.
Folkene fra Filmværksted Odense er der og kan fortælle om hvordan man kommer i gang med at lave film og hvilke muligheder der er for at blive filmskaber. Se mere på https://www.ofilm.dk/

Hjælp Lokomotivmester Busse på Danmarks Jernbanemuseum
I Busses VidenSKAB kan I være med til at nørde om jernbanen og alle de ting vi arbejder med på Danmarks Jernbanemuseum. Lokomotivmester Busse støder tit på problemer og han vil meget gerne have hjælp til at løse dem. Giv gode råd eller vær med helt oppe på scenen, hvor I kan være med til at reparere ting, løse en gåde eller konstruere noget nyt.
Busses Videnskab er en del af børneuniverset Koblingerne. Koblingerne er seks søde og sjove lokomotivvenner der bor på Danmarks Jernbanemuseum sammen med Lokomotivmester Busse. Han sørger for, at alt er som det skal være på museet – også når Koblingerne leger og laver sjov og ballade.
Det varer ca. 30 minutter.
Arrangør: Danmarks Jernbanemuseum
Pris: 140 kr. for voksne (billetten giver adgang til hele museet) og gratis for børn
Billetlink: https://www.jernbanemuseet.dk/aktiviteter/kulturens-doegn-hjaelp-lokomotivmester-busse/

Eventyr i Eventyrhaven
Nu skal Eventyrhaven virkelig være Eventyrhaven, altså fyldt med eventyr! Eventyr, der bliver levende, når publikum går dem i møde. Med rosenhaven, hvorfra klokkespil med HCA-melodier ganske svagt skal lyde, som naturligt centrum, skal øen i Eventyrhaven, som alle broer fører til, blive eventyrenes have – byens grønne hjerte!
HCA-paradens 24 aktører laver 14 tableauer, der placeres forskellige steder, så gæsterne på en gåtur ”øen rundt” vil møde og opleve dem alle. Der udspilles ved hvert tableau en scene/et replikskifte fra et kendt og populært eventyr. Kejserens nye klæder på Eventyrslottet (og I må gerne råbe, at han ikke har tøj på!), Den lille havfrue på stenen på åens bred, Svinedrengen, Tommelise i urtepotten, Fyrtøjets heks under et gammelt træ – ja som sagt 14 eventyr på stribe… HCA-figuren (undertegnede) er der ikke – ham må man over broen, hvor Lille Claus får Store Claus ned i sækken, for at se… ved HCA-statuen kan man lave en altidels selfie og høre om, hvorfor åen både tiltrak og afskrækkede digterspiren! Det varer 40 minutter. Der er ingen rækkefølge, publikum bestemmer tempo – og hvor de vil hen! Det giver noget for øjne og ører for små og store – og der er så mange muligheder for at tage et eventyrligt foto! Det er ganske vist!
Arrangør: H. C. Andersen Paraden
Pris: Gratis

Rundvisninger på Det Fynske Kunstakademi
Mærk atmosfæren, bliv inspireret og se med bag kulisserne, når Det Fynske Kunstakademi inviterer på rundvisning i Akademiets storslåede bygning fra 1885, der til daglig danner ramme for de studerendes undervisning, atelierpladser og værksteder.
Mødested: foyeren
Arrangør: Det Fynske Kunstakademi
Pris: Gratis

CAMPING i BYEN
Camping i Byen er en forestilling, der kombinerer den virkelige verden med skyggernes univers. Vi følger en skuespillerinde på en camping-nat, hvor det hverdagslige bliver magisk og komisk.
Fra en irriterende myg til en mystisk ulv leger hver scene med lys, skygger og publikumsinteraktion. Mellem forskrækkelser, drømme og natlige udfordringer oplever hovedpersonen et eventyr fyldt med humor og overraskelser.
Camping i Byen er en teateroplevelse, der blander komedie, poesi og skyggespil og udforsker forholdet mellem lys og mørke.
Arrangør: ISLA COLLECTIVE
Pris: Gratis

Børnebiblo Bio
Kom og vær med, når vi skruer helt op for hyggen med Børnebiblo Bio for børn på ca. 2-6 år. Vi ruller det store lærred ned på 2. sal, triller de runde puder frem på gulvet og serverer sprøde popcorn til en hyggelig forestilling, som består af et udvalg af små film fra Filmstriben.
Obs: Popcorn er forbeholdt deltagende børn, og så længe lager haves. Visningerne kl. 11.00-11.30 og kl. 13.00-13.30 er ens med de samme seks små film, der i alt varer 30 min.
Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding for både børn og voksne.
Arrangør: Odense Hovedbibliotek
Pris: Gratis med tilmelding

CAMPING i BYEN
Camping i Byen er en forestilling, der kombinerer den virkelige verden med skyggernes univers. Vi følger en skuespillerinde på en camping-nat, hvor det hverdagslige bliver magisk og komisk.
Fra en irriterende myg til en mystisk ulv leger hver scene med lys, skygger og publikumsinteraktion. Mellem forskrækkelser, drømme og natlige udfordringer oplever hovedpersonen et eventyr fyldt med humor og overraskelser.
Camping i Byen er en teateroplevelse, der blander komedie, poesi og skyggespil og udforsker forholdet mellem lys og mørke.
Arrangør: ISLA COLLECTIVE
Pris: Gratis

Space Lab på Anarkist
Til Space Lab kan du opleve grænserne mellem musik, kunst og teknologi udviskes i en visuel og sonisk rejse til det ydre rum. Til dette unikke arrangement på Anarkist, vil den lokale elektroniske musiker Giedo Primo levere en stemningsfuld koncert med elementer af electronica, ambient og eksperimentel techno, imens der vises storslåede animationer, der tager publikum med på en futuristisk rejse i et rummet, et Space Lab.
Temaet Space Lab forbinder musik og lys til en stemning af et forskningslaboratorium i rummet, hvor menneskeheden har etableret en ny måde at skabe øl på. Musikken og animationerne vil skabe en atmosfære, der føles som et glimt af en fremtid, hvor menneskets eventyr strækker sig ud blandt stjernerne, og teknologi og tradition mødes i et kreativt laboratorium. Animationerne skabes af lyskunstneren Karsten Nymand.
Arrangør: Startup Odense og Anarkist
Pris: Gratis

Klassisk og moderne kormusik
Sankt Annæ Kammerkor, København, synger værker af Bruckner, Brahms, Britten, Esenvalds, sange af Benjamin Koppel og F. Windekilde.
Med sig har de komponist og saxofonist Benjamin Koppel, som til lejligheden har fået arrangeret egne sange til kammerkoret.
Endvidere byder programmet på en afdeling med kirkelig kormusik. Dirigent er Flemming Windekilde, pianist Mette Juliane Christensen.
Arrangør: Odense Domsogn
Pris: Gratis

Gasolin’ – Danmarks største rockband i bakspejlet
Espen Strunk (f. 1980) er journalist og forfatter. Cand.mag. i litteraturhistorie og gennem en årrække tilknyttet musikmagasinet GAFFA. Debuterede med biografien Bagsidesanger (2013) og fulgte op med Rejsende i musik (2015), begge på forlaget Politisk Revy. I 2017 udkom Afzelius (Turbine), foruden Himlen over Brighton – Nick Cave på landevejen 2008-18 (2018), Min skyline – Niels Skousen på landevejen 2002-19 (2019), på Byens Forlag og “Den sidste rockjournalist” (2021).
Da Franz Beckerlee, Wili Jönsson, Søren Berlev og Kim Larsen forlod scenen i Folkets Park i Malmö i august ’78 satte de samtidig punktum for, hvad der vel nok må betegnes som Danmarks største rockband, nogensinde. Bandet er aldrig blevet genforenet, og tilbage står således den folkelige myte de om fire flipsomme makkere fra Christianshavn, som spillede sig ind i den danske folkesjæl med deres syv dansksprogede album fra 1971-77. Hør GAFFAs Espen Strunk fortælle historien, naturligvis krydret med musik – og med sørgelig aktualitet efter Kim Larsens bortgang i september 2018.
Vi får desuden besøg af Jeppe, som er ekspert i at restaurere gamle Gasolin/Larsen optagelser så kom og lyt til mega sjældne ting der ville få dig til at måbe.
Arrangør: RecordPusher
Pris: 50 kr.
Billetlink: Gasolin fordage 26-04-25 – RecordPusher - International Vinyl Record Store

Åben prøve med CNUS (Carl Nielsen Ungdomssymfoniorkester) og Odense Kammerkor
Carl Nielsen Ungdomssymfoniorkester (CNUS) er et ungdomssymfoniorkester for talentfulde deltagere mellem 15 og 30 år.
Musikerne kommer fra Musikalsk Grundkursus Fyn, fra talentlinjerne ved de fynske musikskoler og fra de fynske garder og korps. De fynske musikskoler, MGK Fyn, Odense Symfoniorkester og Syddansk Musikkonservatorium samarbejder omkring den fynske talentudvikling, herunder arbejdet med CNUS, så vi har et fynsk ungdomsorkester på højt niveau, med professionel dirigent og professionelle gruppeinstruktører og med et orkesterrepertoire tilpasset dygtige unge og talentfulde musikere. CNUS har i øjeblikket ca. 50 medlemmer og dirigeres af Bernhard Melbye Voss, som er en af de fremmeste unge danske dirigenter. https://www.bernhardmelbyevoss.com/ Foreningen MUSAK (Musikakademiet Odense) står bag det praktiske arrangement.
Samarbejdet er et brobygningsprojekt mellem professionelle musikere, professionelle og semiprofessionelle sangere fra et af Fyns bedste kor (https://odense-kammerkor.dk) samt de dygtigste unge amatørmusikere samlet i CNUS. Arrangementet i CN Salen er en åben prøve forud for den officielle forårskoncert om søndagen. Projektet er en del af CNUS årsprogram 2024-25, der lægger vægt på, at de unge musikere skal være en del af forskellige musikalske miljøer, herunder samarbejde med såvel professionelle musikere og dirigenter som de bedste kor og orkestre.
Odense Kammerkor består af 20-30 sangere, der hovedsageligt synger acapella.
Her er koret i samarbejde med strygerne fra CNUS. Koret arbejder med et stort internationalt og alsidigt repertoire der kan tilpasses enhver lejlighed. Vi laver både tematiske koncerter, årstidskoncerter og højtidskoncerter. www.Odense-kammerkor.dk
Program:
Mads Ploug: Månekrateret Moltke (2024)
Ola Gjeilo: Sunrise Mass
W.A.Mozart: Jupitersymfonien (Symfoni nr. 41, 1. + 2. sats)
Musik fra filmene ”Star Trek”
Arrangør: MUSAK
Pris: Gratis

CAMPING i BYEN
Camping i Byen er en forestilling, der kombinerer den virkelige verden med skyggernes univers. Vi følger en skuespillerinde på en camping-nat, hvor det hverdagslige bliver magisk og komisk.
Fra en irriterende myg til en mystisk ulv leger hver scene med lys, skygger og publikumsinteraktion. Mellem forskrækkelser, drømme og natlige udfordringer oplever hovedpersonen et eventyr fyldt med humor og overraskelser.
Camping i Byen er en teateroplevelse, der blander komedie, poesi og skyggespil og udforsker forholdet mellem lys og mørke.
Arrangør: ISLA COLLECTIVE
Pris: Gratis

Kom og syng med i Danmarks største kor
Har du lyst til at opleve suset fra hundredvis af sangere, der giver den gas?
Så kom til en stor fælleskor-happening på Odense Rådhus og bliver for en halv time del af Danmarks største rytmiske kor, der normalt hører til i ODEON. Den erfarne og anerkendte fynske korleder Janne Wind sætter tonen og lærer dig et par kendte popsange. Du skal ikke kunne noget særligt - alle kan være med. Kom ind og lad os fylde Rådhuset med musik og sang!
Læs mere om Janne Wind og ODEONS rytmiske kor på https://jannewind.dk/ og https://odeonodense.dk/
Arrangør: Korleder Janne Wind & ODEONS rytmiske kor
Pris: Gratis
Bare vent, der kommer mere endnu…
Siden bliver opdateret løbende med flere events.